[Over ons]

Creative Tech Academy is een project van stichting Futurebites. We hebben als missie om jongeren te inspireren voor de kracht van creativiteit, maken en nieuwe technologie. Dat doen we door middel van workshops voor leerlingen op school en Docent & TOA Meet Ups op spannende en inspirerende plekken en events in het hele land. Kennisoverdracht, inspiratie en netwerken staan hierbij centraal.

Scholen, docenten en TOA’s kunnen de workshops inzetten om leerlingen/studenten te inspireren voor en nieuwsgierig te maken naar digitale cultuur, creatieve industrie en technologie. De praktische organisatie van de workshops wordt gecoördineerd door ArtMARK.

Creative Tech Academy is voortgekomen uit het jongerenevent Night of the Nerds, het jaarlijkse event voor leerlingen (VO en MBO).

Neem contact op als u een workshop wilt boeken of vragen hebt over Creative Tech Academy.

<Meld je aan voor de Creative Tech Academy Nieuwsbrief>

<FutureBites>

Stichting FutureBites is gestart in 2012 en heeft als missie om jongeren vanaf 14 jaar op een aantrekkelijke manier die aansluit bij hun beleving, te inspireren, bewust te maken en te enthousiasmeren voor de kracht en impact van technologie, creativiteit en maken. Ook jongerenevent Night of the Nerds is een project van FutureBites.

<ArtMARK>

Sinds 2000 biedt bureau ArtMARK ondersteunende diensten aan op het gebied van cultuur(educatie)beleid en cultureel kunstzinnige vorming binnen het voortgezet onderwijs, MBO én speciaal onderwijs.

ArtMARK stelt de vraag vanuit het onderwijs centraal en is erin gespecialiseerd ‘populaire cultuur’ (lees: de belevingswereld van jongeren) als vertrekpunt te nemen voor kennisoverdracht, leren en inspireren.

ArtMARK is – naast organiserend partner van FutureBites / Night of the Nerds – ook de drijvende kracht achter het landelijke VO muziekprogramma Buma Music Academy.